Само в 7DniFutbol.bg

Белчев най-накрая се осмели да го каже: Искаме най-доброто този сезон, готови сме!

7 Dni Futbol24.06.20179910
Сатмен Белчев (2)

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев изрази задоволството си от проведения лагер в Австрия, който “червените” завършиха с пет победи от пет мача. Той изрази мнение, че отборът му вече е готов за сезон 2017/18.

“След първите 15 минути изиграхме много силни 30, на полувремето казах, че искам да виждам същото нещо и през второто. Реализирахме и добри голове. Всеки един в ЦСКА ще има титулярно място, ако го покаже, че го заслужава. Нямаме титуляри и резерви, а само 22-ма титуляри, които по всяко време трябва да са готови да помогнат. Трябва да намалим до минимум фаталните грешки, няма как да няма по-малки такива обаче. Трябва да бъркаме по-малко от противника.

Атмосферата беше страхотна преди, по време и след мача. Чувствахме се като у дома си и искам да благодаря на феновете, които ни подкрепиха. Надявам се да ги зарадваме с най-доброто през този сезон. Да, мисля, че ЦСКА е готов за сезона”, коментира Белчев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ