Само в 7DniFutbol.bg

Ники М. вариант №1 пред бивш клуб на Бербатов, шеф почти обяви трансфера за сигурен

7 Dni Futbol24.06.20174420
ники михайлов

Българският национален вратар Николай Михайлов може да подсили ПАОК (Солун) за новия сезон, съобщи спортният директор на клуба от Гърция Лубош Михел. Михайлов е един от двата варианта за вратар на ПАОК за новия сезон заедно със сърбина Живко Живкович, който през последния сезон беше на вратата на Ксанти.

“Нашата идея за вратарския пост е съчетание на добра възраст и достатъчно опит. В този случай и Живкович, и Михайлов са много интересни профили. Предимството на Михайлов е, че е безплатен като трансферна сума и вероятно това ще натежи при крайния избор. Но не знаем какво ще стане и с разговорите с Ксанти за Живкович, коментира Михел.

Пред ПАОК има още два варианта, но те за момента не са особено актуални. Става дума за сърбинът Владимир Стойкович и чешкият ветеран Ян Лащувка, но предвид напредналата възраст и на двамата то доста други опции трябва да отпаднат, за да се стигне до тях. ПАОК (Солун) завърши на 3-о място в плейофите на гръцкото първенство и ще играе в турнира Лига Европа.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ