Само в 7DniFutbol.bg

Стойчо Стоилов избухна грандиозно срещу УЕФА и “уплашените от ЦСКА”! Обвини директно един човек за изхвърлянето от Европа и каза за какво излъга БФС

7 Dni Futbol24.06.201724064
стойчо стоилов

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов даде пространно интервю пред руското издание sportsdaily.ru, в което говори за скандала с изхвърлянето на клуба от Лига Европа буквално 10 минути преди жребия за първия предварителен кръг. Стоилов разкрива, че лично главният секретар на УЕФА Теодор Теодоридис е взел решението в ущърб на “червените”, без то да бъде дискутирано от никаква комисият. Шефът на “Българска армия” споделя и, че в клуба още миналата година е имало уверение от страна на БФС, че до скандалите от последната седмица никога няма да се стигне.

“През лятото на 2016 година ЦСКА се обедини с Литекс, които позволи на клуба да се върне в елитната дивизия на България. Тогава БФС ни даде насоки как да се случи това, че УЕФА да няма каквито и да е забележки към въпросното обединение. Беше ни заявено, че ако се класираме за Европа, централата няма да ни прави спънки и ще получим без проблем лиценз за евротурнирите. Преди две седмици получихме документи, според които и БФС, и УЕФА допускат ЦСКА в Европа, но на 29 май генералният секретар Теодор Теодоридис изпрати частно писмо до БФС, в което се казва, че клубът ни няма право да кандидатства за лиценз за евротурнирите”, разказва Стоилов.

“Обжалвахме решението пред Спортния арбитражен съд (КАС) в Лозана, а на 16 юни нашите адвокати се срещнаха с представители на УЕФА пред КАС, където ни беше казано, че УЕФА няма никакви претенции спрямо нас и можем да участваме в Лига Европа. Останахме изненадани – защо иначе ще подаваме жалба, ако за УЕФА не е проблем, ако УЕФА не ни пречи да участваме в ЛЕ? Впоследствие попаднахме в разбивките за жребия за първия квалификационен кръг, но десет минути преди началото на процедурата ни бе заявено, че няма да участваме”, обяснява мениджърът на “червените”.

“Въпросният Теодоридис изпрати друго писмо до БФС, в което потвърждава решението на УЕФА от 29 май – да се забрани на ЦСКА да участва в европейските клубни турнири. Така буквално преди началото на жребия бяхме заменени от Дунав (Русе). Решението бе взето много бързо, а ние, естествено, го обжалвахме. Да те извадят десет минути преди началото на жребия – това не е ли прецедент? В момента КАС се занимава с нашия случай. Чакаме развръзка. От УЕФА са длъжни да ни дадат обяснение за решението си. Аз обаче мога да кажа, че то е лично на Теодоридис – не се е събирала никаква комисия, която да се произнесе по нашия казус”, споделя още бившият полузащитник на ЦСКА.

“ЦСКА е най-големият клуб в България и някои хора се разтревожиха, че след 10 години затишие се възраждаме. Точно поради тази причина започнаха действията зад завесата. Вижте само какво направи УЕФА. Освен това искат да ни “обесят” с тригодишна дисквалификация за нарушаване на правилото, че нов клуб не може да кандидатства за евролиценз през първите три години след основаването си”, завършва Стойчо Стоилов.

4 коментара

 • Remi Bosses*

  24.06.2017 at 16:17

  И ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ Б О К Л У К А…
  Няма по-отвратително деяние от ПРЕДАТЕЛСТВОТО… РЪКОВОДИТЕЛИТЕ НA Лудогорец 1948 –ПЛА ТЕНИТЕ ИБРИКЧИИ К У Р В И на ДОМУЗА-ЕНИЧА РИТЕ ОТЦЕПНИЦИ и ВЕРООТСТЪПНИЦИ, ЗАКЪС НЕЛИТЕТЕ МЕРАКЛИИ за СЛАВА, ПОСТОВЕ И КОМИСИОННИ, ГЪРЧЕЩИ се в СОБСТВЕНАТА СИ МО РАЛ НА ШИЗО ФРЕНИЯ и ИНТЕЛЕКТУАЛНА НЕДОСТАТЪЧНОСТ,PLATENITE ИЗМЕННИЦI- САМОЗВАН ЦИ – ВАСО ПОЖАРНАТА ЕЛИТАР-КАНДИДАТ КЕТЪРИНГ, ЛУМПЕНА ДУЧЕ,ЧАЛГАРЯ ЕМИЛ КОЦЕВ, ПОЛКОВ НИКА- Ф А Т М А К, ЕНИЧАРЯ ДАНИ ПЕТКОВ,ЧЛЕНА НА УПРАВИТЕЛНИЯТ СЪВЕТ ФАЛИРАЛ ЦСКА – ПИЛОТА БЕЗ САМОЛЕТ РУМЕН АТАНАСОВ, ГАРДЕРОБА ГЛАДНИК, МИЗЕРНИКА АЛКОХОЛИК ЧАВО. ТЕЗИ ПОДЛОГИ, СВИРКИ и ЗНАМЕ на НАЙ-ВЪРЛИТЕ ДУШМАНИ на 31-КРАТ НИТЕ ШАМПИО НИ. Слушайте сега помияри осрани, келеши малоумни, слуги на Шиши и гелосаната мастия. Който се е опълчил и тръгнал срещу ВЕЛИКИЯТ, БЪЛГАРСКИЯТ Ц С К А, на колене е лазил, по корем се е влачил, черва та си е повръщал, кръв е срал, за милост е молил, затова трябва да се запомни, че НИКОЙ НЯМА ДА БЪ ДЕ ЗАБРАВЕН, НА НИКОЙ НЯМА ДА БЪДЕ ПРОСТЕНО, НИКОЙ НЯМА ДА БЪДЕ ПОЖАЛЕН ОТ ПРО КЛЯТИЕТО АРМЕЙСКО, молете се за жалките си продажни, грешни, мижави душици.ЦСКА Е ПО-СИ ЛЕН И ПО-МОГЪЩ ОТ ВСЯКОГА! Само ЦСКА. И ОТНОВО КАТО ЕДИН ДА ЗАСТАНЕМ ЗАД ЦСКА. Да бъдем още по–обединени и по-силни и заедно да извървим трудния път! Заедно, един до друг-ОТБ ОР и ПРИВЪРЖЕНИЦИ.Всички под знамената,вина ги един до друг, с червено-бяло шалче в ръка…, Армейск ата” ЛЮБОВ ръжда не хваща. Колкото повече се гаврят с Ц С К А, толкова по-силна ще става ТЯ.„Ц С К А, Ц С К А, Ц С К А !”„НИЕ НА ТОЗИ СТАДИОН СМЕ РОДЕНИ И НА ТОЗИ СТАДИОН ЩЕ УМРЕМ …И ДОРИ И СЪРЦАТА ДА СПРАТ И ДУШИТЕ НИ ДА ОТЛЕТЯТ ,С ЧЕРВЕНОТО ШАЛЧЕ В РЪ КА ТУК ЩЕ БЪДАТ НАШИТЕ ДЕЦА “… ТАЗИ БЕЗГРАНИЧНА ЛУДОСТ НИКОГА НЕ ЩЕ У М Р Е . ЧЕРВЕ НА ТА Д И К Т А Т У Р А ОТЧАЙВА. Ц С К А З А В И Н А Г И. НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ ЩО НЕ ГАСНЕ. Единни ще можем да достигнем отново върховете . По В Е Р Н И от всякога
  Веднъж п р е д а т е л – цял живот ПРЕДАТЕЛ!!!
  GOOD BLESS ГРИША ГАНЧЕВ

  Reply

 • Лудогорец

  24.06.2017 at 16:49

  А ВЕ МРЪСЕН ГАДЕН ДОЛЕН ЧЕРВЕН ЦСКАР,ХОРАТА ВИ КАЗАХА ОТ УЕФА ЧЕ ТОВА НЕ Е ЦСКА А Е ПРИЕМНИК НА ЛИТЕКС.АКО НЕ ТИ Е ЯСНО ДА ТИ ГО ПОВТОРЯ ЦСКА Е ЛИТЕКС…ТАКЪВ ОТБОР ЦСКА НЯМА т.е.ИМА НО Е ВЪВ В ГРУПА!!!АЙДЕ ЧАО И СИ УМРЕТЕ ОТ ЯД ЧЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА УЧАСТВАТЕ В ЕВРОПА.КАКВОТО И ДА ПРАВИТЕ НЯМА ДА ВИ ПРИЕМАТ В ЕВРОПА.КРАЙ С ЦСКА!!!

  Reply

  • коко

   24.06.2017 at 17:56

   Циба е разградски кренвирш ходи да лапаш кренвирша на кирецето-гела мама ти да еба циганска

   Reply

  • коко

   24.06.2017 at 17:57

   Манго утре идва края на фк каптагон от кой отбор ще си след това мама ви да еба кренвирши

   Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ