Само в 7DniFutbol.bg

Първа жалба срещу списъка на Милева! Не е истина кой я подаде

7 Dni Futbol24.06.201743780
дора

Софийски градски съд свика засезание на 13 юли по възражение на ПФК ЦСКА АД, което е в несъстоятелност. То е входирано против приемането на вземане на НАП, включено в допълнителния списък на приетите вземания. Този дълг вече е вписан в Търговския регистър.

Жалбата не е срещу основния приет дълг към НАП в размер на 4,5 милиона лева, а срещу друго по-малко задължение. Мотивите на обжалването не са известни, а синдик Дора Милева отказа подробности с мотив, че е заета.

Заседанието трябва да се проведе на 13 юли от 16 часа, като са призовани синдикът, длъжникът, както и кредиторът НАП. Съдът е разрешил на Милева да сключи договор с адвокат на минимално възнаграждение, който да й помага в дейността около фалиралото дружество.

Синдикът вече изготви списък с одобрени вземания на базата на офертата за 8 милиона лева на “Ред Енимълс”. Той беше вписан в Търговския регистър в четвъртък и подлежи на обжалване в 14-дневен срок. Една жалба – на самия длъжник, вече е подадена, очакват се и други.

“Тема Спорт”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ