Само в 7DniFutbol.bg

Спас Русев обещал още нови играчи на Митов

7 Dni Futbol23.06.20173730
митов

Старши треньорът на Левски Николай Митов за пореден път намекна за тежката ситуация, в която се намира, след като тимът бе напуснат от двамата играчи, около които се смяташе, че трябва да бъде изграден новият облик на тима – Божидар Краев и Мехди Бурабия. След победата с 1:0 над Радник (Сурдулица) специалистът призна, че има уверението на собственика Спас Русев, че част от парите, получени от продажбата на Краев и Бурабия, ще бъдат инвестирани в нови попълнения.

“Днес бяхме по-свежи от миналата контрола. Имаме седмица още върху какво да работим. През цялата година ще бъде така – ще се стремим да подобряваме играта си. При всички положения срещу Сутиеска ще бъдем и по-свежи, и по-добри. Очаквам противникът да играе по-затворени при гостуването си на “Герена”, коментира Митов.

“Буш и Вутов ще бъдат готови за първия мач в Лига Европа. Не знам на колко процента, но ще бъдат в групата, а може би дори и на терена. Предвид последните събития бях принуден да опитам нова схема на игра. Няма човек, който повече от мен да иска да бъде взет нов играч. Преди два дни разговарях със Спас Русев. Имам уверението, че ще бъдат привлечени футболисти. Това обаче трябва да се случи колкото се може по-бързо”, каза още наставникът на Левски.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *