Не се ебавайте с Берое! Клетвата му бави, но не забравя!

7 Dni Futbol26.08.201500

Беройската клетва бави но не забравя. И рано или късно застига този който я е предизвикал. Като комсомолското парвеню Николай Банев, който някога пробва да фалира великият старозагорски клуб.

Данъчни и общинари подгониха милионера. Дискотеката му „Теодора“ в Созопол ще бъде продадена на търг от съдия-изпълнител. Причината е, че бизнесменът е натрупал 377 572,74 лева неплатени данъци към местната управа. Дължимите суми са за периода от 2010 до 2014 година, уточниха от пресцентъра на община Созопол. По-рано Банев се оплака пред медиите от „поредно престъпление на Панайот Рейзи и неговата престъпна шайка“. В отговор от общината огласиха борчовете на милионера.
„Като собственик на „Хелиос тур“, в чиито активи е дискотека „Теодора“ или клуб „Ревю“, лицето Николай Банев дължи на общината данък върху недвижим имот 81 315,56 лв., такса битови отпадъци 342 853,74 лв., както и туристически данък 2719 лв.“. За капак пречиствателната станция в къмпинг „Каваци“, който също се държи от Банев, изобщо не работела.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *