Само в 7DniFutbol.bg

Няма такъв скандал! Дават Лудогорец на ФИФА

7 Dni Futbol26.08.201550

Бруно Рибейро, който все още се води треньор на “Лудогорец”, обмисля да даде шампионите на ФИФА. Това ще се случи, при положение че от Разград не изпълнят условията по договора му, разкри мениджърът на португалеца Сезар Бонавентура пред “7 дни спорт”.
– Разбирам това, което искат от „Лудогорец“, но Бруно е висококвалифициран професионалист. В неговия контракт има точки, които смятам, че трябва да се спазват. Ако не стигнем до консенсус по този въпрос, ще прибегнем към следващите стъпки, които предвижда законът. Знаете, че след това можем да заведем дело във ФИФА и най-вероятно ще го направим – каза Бонавентура.
След направените консултации Рибейро и неговият екип са уверени, че ще постигнат успех срещу “Лудогорец” при едно дело във ФИФА. Португалецът и неговите помощници претендират, че не са били допускани до тренировките на първия отбор на разградчани, след като реално работата бе поета от Едуард Ераносян.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ