Само в 7DniFutbol.bg

Ето до кога КАС ще държи ЦСКА на тръни, “червените” не смеят да правят нищо по селекцията

7 Dni Futbol23.06.201715472
цска кулма

ЦСКА очаква окончателно решение по жалбата за евроучастието си от Арбитражния съд в Лозана до 26 юни (понеделник). Пьрвоначално прогнозите сочеха, че отговор на жалбата на клуба ще бъде даден още до петък, но това почти сигурно няма да се случи.

ЦСКА сезира международния съд, след като бе изваден от жребия за Лига Европа минути преди неговото начало в понеделник. Това е станало по лично решение на генералния секретар на УЕДА Теодор Теодоридис. Червените бяха заменени от Дунав Русе. Юридическият екип, който защитава правата. на ЦСКА, веднага е подготвил документи за жалба дo КАС, като арбитражът ще дaде окончателния отговор дали армейците ще играят в Лига Европа, или няма да бъдат допуснати до турнира. УЕФА трябва да се съобрази със съда. Любопитно е да се отбележи, че до този момент евроцентралата под никаква форма не е съобщила официално защо ЦСКА бе изваден от жребия, какво следва за клуба оттук насетне и за какъв период евентуално няма да може да играе в евротурнирите.

Отговорът от КАС ще развърже ръцете на червените относно селекцията, която в момента е в изчаквателен режим. На база на решението на съда в Лозана армейците ще финализират разговорите, които имат за няколко нови играчи.

“Teма спорт”

2 коментара

 • ОЧКО БИБОЧКО

  23.06.2017 at 10:17

  ЦСКА И БЕЗ ДА ВЗИМА ДРУГИ ФУТБОЛИСТИ(МОЖЕ СПОКОЙНО ДА ИГРАЕ В ЛИГА ЕВРОПА)ТЕЗИ СА НАЙ КЛАСНИТЕ В БЪЛГАРИЯ В МОМЕНТА,КАКТО ЧУЖДЕНЦИ,ТАКА И БЪЛГАРИ.
  ЗА ПЪРВЕНСТВОТО ЕДВА ЛИ ЩЕ ИМА НЯКАКВА КОНКОРЕНЦИЯ.
  В ОНЗИ ОТБОР ОТ РАЗГРАД ЕДВА ЛИ ЩЕ МОГЪТ ДА ИМ ПРОТИВОДЕЙСТВАТ ТЪЙ КАТО(МОЕ МНЕНИЕ)
  ТЕ НЯМА ДА ИГРАЯТ НИТО В ШАМПИОНСКА ЛИГА,НИТО В ЛИГА ЕВРОПА,
  А КОЛКО ДО ОНЗИ ДРУГИЯТ ОТБОР ОТ НАЙ ЗАПАДНИЯТ КВАРТАЛ НА БОТЕВ ГРАД….НАВЯРНО,АКО ЗАВЪРШАТ ПЪРВЕНСТВОТО,ЩЕ СА НА 15-ТО МЯСТО ОТ 14 ОТБОРА!!!!!!!

  Reply

 • Иртиш Подуенски

  23.06.2017 at 11:35

  Абе къде се покри перхидролената курва градеф????Щеше вчера да се изказва нещо за ЦСКА и БФС или чака крайното решение на КАС,понеже може да има друга развръзка.

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *