Само в 7DniFutbol.bg

ЦСКА вече плаща кръвнина на селянията! Нови две жертви

7 Dni Futbol25.08.201530

Поредният сериозен удар понесе треньорът на ЦСКА Христо Янев. Той няма да може даразчита на двама основни футболисти в следващия месец. След безмилостните балтии на Чепинец “армейците” дадоха свидни жертви. Пострадаха Александър Александров и Станислав Маламов. Първият има частично разкъсана връзка на коляното и от вчера е с шина. Неговото възстановяване ще отнеме близо месец. Маламов пък е с две пукнати костици на ходилото, което ще го извади от терена също за около 30 дни.

Двете крила пострадаха от грубостите на футболистите от Велинград. Те се наложи да напуснат терена принудително, което веднага се отрази на остротата на армейските атаки. Така проблемите пред спортно-техническия щаб на “червените” не спират, като в лазарета е и Момчил Цветонов, който е с контузия след контролата с Ашдод преди сезона. Така по крилата се очаква в следващите срещи да стартират младите Павел головодов и Радой Божилов.

“Меридиан мач”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ