Само в 7DniFutbol.bg

Димитър Пенев: ЦСКА се движи добре, ще научите много тайни до първия мач

7 Dni Futbol22.06.2017980

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев представляваше отбора на тегленето на жребия за новия сезон в Първа лига. Той изтегли за първи съперник Славия, а шампионатът стартира след три седмици.

“Аз лично съм доволен, надявам се и ръководството и най-вече футболистите да са доволни. Предимството е, че е в София мача, два отбора, които носят историята на българския футбол. Ще бъде интересен този първи мач. Селекциите са подновени и смятам, че софийската публика ще е доволна, а вие журналистите ще научите много тайни,” загатна Пенев.

“Това, което виждаме е, че в контролните срещи отборът се движи добре. Надявам се, че този сезон ще виждаме по-добри мачове,” отбеляза още той.

Запитан и за случилото се на жребия за Лига Европа и изваждането на ЦСКА от него, Пенев каза: “Въпросите са свързани с ръководството, с УЕФА, и с БФС. Надявам се до края на седмицата да има пълна яснота за футбола в България и в нашия клуб.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ