Само в 7DniFutbol.bg

Петричев разкри невиждан за България проблем в Лудогорец

7 Dni Futbol24.08.201530

Ангел Петричев разкри невиждан за България проблем в Лудогорец. Разградчани продължават да не могат да освободят Бруно Рибейро и според директорът на клуба той ще продължи се води на книга от двама старши-треньори. В същото време това е в разрез с всякакви нормативни разпоредби на БФС, но тях кой ли ти ги гледа.

“Сагата с треньора Бруно Рибейро продължава и в този момент. Мога да кажа, че сме стигнали доникъде. Рибейро просто се покри, скри се. Не идва на работа, не тренира отбора. Това е ясно на всички. За мое голямо съжаление няма никакво развитие по този казус. Нашите адвокати са запознати с него и работят. Разменят се документи между двете страни, но съгласие все още не е постигнато. По документи Бруно Рибейро се води старши треньор на Лудогорец и в този момент. Не  нормално да имаме двама треньори, но такава е ситуацията в момента. Не считаме за необходимо да сезираме УЕФА или ФИФА. Просто в този момента текат различни документални процедури. Едуард Ераносян изпълнява задълженията си и води отбора. На този етап ситуацията е такава”, сподели Петричев пред ПИК.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ