Само в 7DniFutbol.bg

Само един от четиримата “сини” изгнаници вече е без отбор! Най-скъпият ще гони титлата, обявиха го и за най-добрият в страната

7 Dni Futbol21.06.2017440

Освободеният от Левски още преди края на сезона Сърджан Лукин не стоя дълго без отбор. Централният защитник подписа договор с румънския ЧФР Клуж, който обяви като огромната си цел за новия сезон да спечели титлата на страната.

31-годишният бранител ще подпише договор за следващата година, а инициативата за трансфера му е лично на наставника Дан Петреску. Легендата на румънския футбол е обявил Лукин за “най-добрия румънец на своя пост”

Защитникът прекрати договора си с Левски още през май, защото не попадаше в сметките на наставника Николай Митов и не желаеше да подпише нов контракт с клуба. Той беше един от най-скъпоплатените играчи на “Герена”.

Лукин има огромен опит в румънския шампионат и е триумфирал с титлата в страната. Сега иска да стори това и с тима на ЧФР Клуж, който вече привлече една дузина скъпи играчи и се е устремил към тази цел.

Опитният бранител е третият от четиримата прогонени от Левски, който си намира отбор. Георги Костадинов на 99% ще играе в Макаби (Хайфа),  а Джереми Де Ноойер днес подписа с Шериф (Тираспол). Единствено Аниете продължава да е свободен агент, като за интерес към него се знае от страна на Анортозис.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *