Само в 7DniFutbol.bg

Манолев: Има още вратички да играем в Европа

7 Dni Futbol21.06.2017472

Лидерът на ЦСКА Станислав Манолев коментира обективно успеха над Зенит с 2:1 в контрола, като изтъкна интересен разговор с бившия си съотборник в Динамо (Москва) Александър Кокорин, който в момента е основният нападател на питерци.

“Играхме добре, но в контролите е важна играта и показването на постоянство. Нещата ни се получиха и заслужено победихме. Говорих с Кокорин, каза, че са много натоварени и тепърва има футболисти, които ще идват при тях. Не тряба да си мислим, че сме били първия отбор на Зенит, но не са в пълен състав”, каза Манолев и потвърди думите си от преди няколко дни, че в тима се готвят за шампионската титла. Той даде и надежда на феновете за спечелване на битката с УЕФА.

“Не искам да коментирам темата Европа, но мисля, че има още вратички да играем там. Нека ръководството говори”, каза още националът.

2 коментара

 • Lyubima

  22.06.2017 at 7:06

  Освен ръководството вече и играчите търсят вратички да се уредят в европа!😂😂😂😂😂

  Reply

 • Ib

  23.06.2017 at 7:35

  Пичове стига с тая Европа бе. Новорегистриран клуб сме. Не може. Точка. Да си оправим отбора базите школите и правоприемствеността. После ще дойде Европа. Сега не ни е там мястото. Стига драми.

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *