Само в 7DniFutbol.bg

След като Левски ги заплаши с ФИФА, не е истина какво направи Коняспор… и колко са доволни “сините’! Бурабия също свети от кеф

7 Dni Futbol21.06.2017570

Представители на турския Коняспор са дошли днес в България да преговарят с Левски за подписа на халфа Мехди Бурабия. И те са извадили оферта, която е със значимо по-високи финансови показатели за “сините” от тези, които вече се спрягаха в медийното пространство у нас

Новината е на авторитетното турско издание “Футбол Арена”. Според информацията от там, след заплахата от страна на българския клуб, че ще отнесе казуса към ФИФА заради нерегламентирани преговори, от Коняспор са решили да развържат по-сериозно кесията.

Иначе самият играч вече е договорил личните си условия с турците и само чака двата тима да се разберат. Според различните информации, Бурабия прибира 6000 евро на “Герена” в момента и тази сума ще бъде умножена по 5 от новия му клуб.

Иначе точният размер на сумата, която тимът от южната ни съседка е склонен да плати, не се съобщава. Ясно е само, че 20% от нея трябва да отидат в бившия клуб на французина Черно море, защото такава клауза беше залегнала в договора при преминаването му на “Герена” в началото на 2016 г.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ