Само в 7DniFutbol.bg

Минев изригна срещу Лудогорец: Обиден съм! Идват някакви ментета и взимат по 30-40 хил. евро

7 Dni Futbol21.06.2017250

Новото попълнение на Ботев Йордан Минев изригна остро срещу бившия си отбор Лудогорец. 37-годишният пазарджиклия бе втори капитан на делиорманци, но изненадващо си тръгна и се върна при канарчетата.

„Нормално е да има обида. Идват някакви ментета и взимат по 30-40 хиляди евро, а аз шест години нямам слаб мач там и направиха проблем, че си исках същата заплата, която получавах. Аз, ако исках да съм в Лудогорец, щях да взимам повече пари, отколкото в Ботев, но заради самото отношение си тръгнах. Там е да си бразилец или чужденец. Перфектно, ще седиш до 60 години“, обясни Минев, цитиран от “Марица”.

Бившият национал коментира и предстоящите мачове на канарчетата с Партизани (Тирана) от Лига Европа:

„Жребият е тежък. В Албания играят силов футбол. Тепърва ще ги разузнаваме и ще се запознаваме с играта им. Макар да има малко време до първия двубой (б.а. – 29 юни). Надявам се да помогна на отбора с по-големия опит. В отбора си говорим, че ще е много важно да отбележим гол там и после във втория двубой, в Бургас, да решим всичко“.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ