Само в 7DniFutbol.bg

Първо в 7DF: Бивш на Левски подписва договор за над милион лева!

Бившият футболист на Левски Георги Костадинов ще подпише изключителен за родните стандарти договор с новия си клуб, разбра 7DniFutbol.bg. Полузащитникът е постигнал договорка по всички условия на контракта си с израелския Макаби (Хайфа) и ще взима заплата от порядъка на 300 хиляди евро на сезон, разкриват наши източници от Обетованата земя. Костадинов ще парафира за 2 години, което превръща договора в такъв за над 1 милион лева, и то без да броим бонусите, които са залегнали в него.

Националът е очакван днес или най-късно четвъртък в базата на Макаби за медицински изследвания и официалното подписване на контракта, а след това ще се присъедини и към новите си съотборници, които се готвят за старта на новия сезон в Израел. Целите пред “зелените” от Хайфа за годината са да бъде осигурено участие в европейските клубни турнири за следващата кампания и да бъде гонен трофей на домашната сцена.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ