Само в 7DniFutbol.bg

Митов бесен на Вутов заради контузията, каза ще играят ли двамата с Буш срещу Сутиеска и обеща нещо много важно

7 Dni Futbol20.06.2017360

Старши треньорът на Левски Николай Митов разкри, че е ядосан от поведението на Антонио Вутов, който е решил на своя глава да играе в контролите на младежкия национален отбор, в които контузията в коляното му се е усложнила и той изправи на нокти “сините” 9 дни преди първия мач в Лига Европа. Митов все пак заяви, че младокът и Серджиу Буш ще са готови на време за срещата със Сутиеска.

„Вината си е негова, че е играл за младежкия национален отбор, а е имал болежки. Ако ми се беше обадил, щях да му кажа да не играе, но ще е готов, днес мина прегледи. Серджиу Буш също ще е на линия, до ден-два ще започне да тренира с отбора”, каза Митов и коментира поражението от Черно море с 0:1 на старта на контролите.

„Тези 5-6 дни работихме физически и това е най-важното. Не съм доволен от неща, които трябва да премахнем в следващите дни. Ще направя анализ след мача и според мен ще изчистим доста от грешките. Най-важното е да сме всички заедно, ще се подобрим във всеки един аспект. Левски ще бъде агресивен още от другия мач”, обеща Митов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *