Само в 7DniFutbol.bg

ЦСКА сменя трансферната си стратегия след резачката от УЕФА

7 Dni Futbol20.06.2017351

ЦСКА може да промени плановете си за селекция, след като не бе допуснат до участие в евротурнирите. Червените ще решават днес как точно да процедират с футболистите, които са набелязали за привличане. С оглед на това, че клубът не получи право на евроизлаз, може би подходът към подписването на договори с нови играчи ще бъде коригиран.

ЦСКА бе в напреднали преговори с няколко състезатели и изчакваше окончателната развръзка относно евроучастието си, за да предприеме последната стъпка относно финализирането на някои сделки. От друга страна, част от желаните футболисти не искат да преминат в Борисовата градина, при положение че отборът няма да участва на международната сцена. Треньорът Стамен Белчев вече призна на пресконференция преди заминаването за Австрия, че клубът е ударил на камък в преговорите с някои играчи заради спирането му за Лига Европа.

При настоящата ситуация червените вероятно ще направят по-скромна селекция от планираната. Както е известно, до този момент договор с армейците има само едно ново попълнение – бразилецът Енрике Рафаел (23 г.), който играе като крило и зад нападателя. ЦСКА преговаряше също с вратар, централен защитник, плеймейкър и централен нападател.

Негативното за клуба решение на УЕФА по всяка вероятност ще забави допълнително привличането на играчи. Такива бяха анонсирани още за началото на лагера в Австрия, но клубът предпочете да заеме изчаквателна позиция. Въпреки шокиращата новина от Нион целта в първенството ще остане непроменена от вече заявената – армейците да спрат хегемонията на Лудогорец.

“Тема спорт”

коментар

  • Люпко Легендата!!!!!

    20.06.2017 at 16:50

    Ше спрат на неко му дедовия!

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ