Само в 7DniFutbol.bg

Буш заби нов шамар на “червените” фенове: Щом ме заплашват, значи съм им важен! Само Левски, само Левски!

7 Dni Futbol19.06.2017250

Нападателят на Левски Серджиу Буш призна, че е получавал заплахи от фенове на бившия си отбор ЦСКА, но това не го притеснява и дори коментира ситуацията с усмивка и заяви, че щом се отнасят така с него, значи е бил важен за тях. Румънецът обаче удари лошо по тях, отговаряйки на въпрос дали е научил още нещо на български – “Само Левски, само Левски!”, каза той.

“Някои фенове на ЦСКА ми писаха съобщение в социалните мрежи, явно съм важен за тях и ги разбирам, но аз съм професионален футболист и така си изкарвам хляба и си обичам работата. Ще съм щастлив, ако им вкарам, защото сега играя за Левски. Още не съм научил още думи на български, но ще науча. “Само Левски, само Левски”…”, беше целият коментар на Серджиу, който сподели и мнението си за жребия в Лига Европа и конкурента си в нападението на “сините” Жуниор Мапуку.

“Искаме и трябва да победим черногорците, после ще видим какво ще стане срещу Хайдук. Дойдох с много добри чувства, защото в България ми харесва и имах добър престой тук. Уверен съм, харесвам и следя българския футбол. Не мисля, че става дума за конкуренция, хубаво е, че Мапуку е тук, защото той е страхотен футболист. Ще е чудесно да играем и двамата, иначе този, който е в по-добра форма, той ще играе.”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *