Само в 7DniFutbol.bg

Шокиращо! Пак затриват Нефтохимик! Клубът се връща при аматьорите

7 Dni Futbol19.06.2017170

На днешната първа тренировка на играчите на изпадналият от Първа във Втора лига Нефтохимик ще бъде казано, че отбор за професионален футбол няма да има и те ще бъдат пуснати да си търсят други тимове. С действащи договори в момента са седем футболисти. При отпадане в аматьорските групи обаче, контрактите стават невалидни.

Не е ясно къде Нефтохимик ще играе от следващия сезон. Възможно да е в Югоизточната В група, възможно е и в областните дивизии, пише KotaSport.com.

Основната причина за отказа за участие във втория ешелон е липсата на гаранции за осигурено финансиране. От община Бургас на този етап не дават такива, а местният бизнес отказва да участва. Единствен Павел Бошнаков има готовност да дава пари, но те не са достатъчни за професионален футбол. Преговорите с Николай Филипов не са довели до успешен край, същото важи и за останалите бизнесмени, които бяха анонсирани като евентуални спонсори на клуба. Местните полици пък показват пълна аморфност по проблемите.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ