Само в 7DniFutbol.bg

Странно! Лудогорец готов да загуби 2,5 млн. лева, но да се раздели с Владо Стоянов

7 Dni Futbol24.08.201570

Все по-сложна става ситуацията в „Лудогорец“ с Владислав Стоянов. Вратарят на шампионите беше оставен на резервната скамейка в петък срещу „Пирин“ за първи път от началото на сезона. Причината за това се оказа закъснението на стража за тръгването на отбора. Стоянов се забавил малко да се качи на клубния автобус на път за Благоевград. Това е сред нещата, които Ераносян мрази, и държи изключително много на дисциплината. Точно заради това треньорът е решил да остави Стоянов на пейката, за да му покаже кой командва парада.

На този етап продължават спекулациите около бъдещето на вратаря. Той на няколко пъти обяви, че иска да напусне „Лудогорец“, след като е дошло точното му време за трансфер. Първоначално обаче ръководството не искаше да го продава, а след това се твърдеше, че Стоянов ще е в отбора до края на европейската кампания. На този етап не се знае дали разградчани ще го продадат.

По информация на „7 дни спорт“ шампионите искат за него между 700 и 800 хил. евро. Ако в следващите дни дойде оферта за Стоянов, възможно е да се стигне и до трансфер. Според запознати интерес към него има от чужбина, но нито една конкретна оферта. Трансферният прозорец в Европа е отворен до 31 август. Да припомним, че миналата година цената на Стоянов бе лично определена от Кирил Домусчиев – 2 млн. евро. Това означава, че сега в Разград са готови да прежалят 2, милиона лева, за да се разделят с перничанина.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ