Само в 7DniFutbol.bg

Само в 7DF: Два гранда в битка за избягал от “Герена”! Може да му осигурят 5 пъти по-висока заплата от Левски

Националът Георги Костадинов, който не успя да се разбере с Левски за нов договор заради сериозни разминавания във финансовите параметри, е обект на сериозен интерес от два от големите клубове в Израел. 7DniFutbol.bg разбра, че Костадинов преговаря с носителя на купата на страната Бней Йехуда и Макаби (Хайфа). Двата клуба водят усилени разговори с полузащитника, който взимаше около 6 хиляди лева заплата в Левски и искаше тя да нарасне до 15 бона. От “Герена” не пожелаха да му ги осигурят и затова той си тръгна, а според наша информация който и да е от двата израелски клуба може да осигури на играча възнаграждение 5 пъти по-високо от досегашното му. В Израел заплатите са далеч по-сериозни от тези в България и такава в размерите на 12 000 – 15 000 евро е сред стандартните в страната.

Към Костадинов интерес имат и няколко турски и руски клуба, които също са отворили разговори с него. Яснота около това къде националът ще продължи кариерата си се очаква най-късно до края на месеца.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ