Само в 7DniFutbol.bg

Кризата в Пирин скоро свършва – Радуканов се чуди да остави ли двама слабаци

7 Dni Futbol19.06.2017140

Треньорът на Пирин (Благоевград) Милен Радуканов се колебае дали да задържи дошлите на проби двама футболисти – албанецът Анди Рения, който идва от изпадналия от Втора лига Левски (Карлово), и Бобан Георгиев, играл без да впечатли в македонския Брегалница (Щип). От една страна, двамата нямат нужните качества за Пирин, а от друга-клубът има проблеми с финансите и не може да си позволи привличането на силни попълнения отвън.

В интерес на истината обаче в последните дни има индикации, че финансовата ситуация ще се подобри. Клубното ръководство сега се стреми да изплати всички дължими заплати и премии на наличните футболисти и всички да останат в клуба. Не е тайна, че напускането на Орлин Старокин и особено на Тони Тасев, бе сериозен удар затреньорското и клубното ръководство. На този етап Пирин не може да замени двамата напуснали с равностойни техни заместници.

„Меридиан мач“

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ