Само в 7DniFutbol.bg

Напук на душманите! ЦСКА оздравява, който го фалира – бърка

7 Dni Futbol24.08.201540

Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров беше категоричен след победата със 7:0 над Чепинец, че „червените“ вървят към оздравяването на клуба, а не към ликвидация.

„Виждате каква хубава атмосфера има на стадиона, хората се веселят, има два часа настроение. Това е най-хубавото. Пожелавам на Головодов да продължава по същия начин, дано не се главозамая, дано да работи и подобрява играта си. Надявам се да не си вирнат носовете. Чака ги много работа“, сподели Александър Тодоров.

„Колкото до промените в школата – бъдещето ще покаже. Не искам да коментирам, има човек като Пламен Марков, който е специалист по детско-юношеските школи, аз не се наемам да коментирам.“

„Ако завършим с ликвидация, значи клубът няма да го има, но няма да завърши, най-вероятно ще завърши с програма за оздравяване. Това е една дълга тема, няма как да ви обяснявам тук“, коментира още изпълнителният директор.

„Аз не планирам Пламен Марков да заеме моята позиция, има си ръководни органи над мен, които трябва да го осъществят. А кога – това не мога да кажа аз“, завърши Тодоров.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ