Само в 7DniFutbol.bg

Адвокат попиля Павел Колев: Защо БФС лицензира ЦСКА, като е “нередовен”? И още…

7 Dni Futbol17.06.2017310

Адвокатът, който миналата година направи и невъзможното, за да спечели ЦСКА юридическитеси битки и да се върне в елита – Радостин Василев, направо попиля директора на БФС Павел Колев. Припомняме, че преди малко бившият водещ от телевизия “Левски” даде скандално интервю, в което нарече феновете на ЦСКА “лумпениада”!

Ето и мнението на Василев:

Заместник изпълнителният директор на БФС Павел Колев нарича разтревожените фенове на ЦСКА, пишещи в социалните мрежи “лумпениада”. Как е възможно това лице да продължава да се подиграва на най-големия български футболен клуб и неговите привърженици? Такова продължаващо неприемливо поведение на отговорен фактор във футболна централа, по отношение на един клуб, може да има само в България.
Ето няколко въпроса към компетентния директор.

1. Защо БФС е издал лиценз на ЦСКА, при положение, че тригодишното правило е императивно и в лицензионните правила на БФС и не е имало процедура пред Изпълкома на БФС, с която да се иска то да не бъде прилагано?

2. Защо БФС пише писмо на УЕФА при положение, че счита, че ЦСКА е изпълнил всички критерии за лицензиране.

3. Счита ли, че примерът му с изискуемата възраст за кандидатура за президент е удачен, при положение, че в анекс към лицензионните правила се допуска неприложимост на тригодишното правило, докато за 40-те години мърдане няма?

4. Защо смята, че ще бъдем извадени от турнирите в понеделник? Може ли да каже процедурата по изваждане? Основание?

В ЦСКА ЗАЩО МЪЛЧАТ? НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ДА НИ СЕ ПОДИГРАВАТ…..

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ