Само в 7DniFutbol.bg

Каръкът продължава! Любо Пенев още не може да си намери отбор

7 Dni Futbol17.06.2017210

Спорт, футбол и спортни новини
Окончателно: Любо Пенев няма да поема Ягелония Бялисток
Автор: topsport.bg
16.06.2017 18:02:16 16.06.2017 18:04:32 Българи в чужбина Прегледи: 1253 Коментари (0)
Мамрот изпревари Любо Пенев за треньорското кресло в Ягелония
Източник: LAP.bg
2 0
Бившият селекционер на България Любо Пенев продължава да удря на камък в търсенето на нов отбор, на който да застане начело. В началото на месеца името му се спрягаше като сигурен нов наставник на полския вицешампион Ягиелония Бялисток.

Бившият нападател дори се появи на стадиона в последния мач на тима за миналия сезон на 4 юни. Мнозина видяха в това сигурен знак, че именно той ще застане начело на отбора, след като дотогавашният треньор Михал Пробиерж напусна в търсене на ново предизвикателство.

Но преговорите явно не са протекли по желания от българския специалист начин, защото Ягиелония днес обяви своя избор за поста. Начело застава опитният местен специалист Иренеуш Мамрот.

В края на май Пенев беше спряган и за кипърския Омония, но и там нещата не се получиха за него. Той няма отбор от една година, като за последно води Литекс в тогавашната Б група, но впоследствие напусна.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ