Само в 7DniFutbol.bg

Монтана се мести в Чипровци

7 Dni Futbol17.06.2017250

Монтана заяви стадиона в Чипровци за домакинските си мачове през следващия сезон. Всеки момент се очаква да започне ремонт на стадион “Огоста”. За целта правителството отпусна 1 милион лева за нов терен и осветление. Забавянето на строително ремонтните дейности е заради обжалване на процедурата за изпълнител на обекта. Тъй като Монтана няма да може да играе у дома търси вариант. Спортният комплекс в Чипровци е едно бижу в планинското градче. Реконструкцията бе извършена пред година за над 5 милиона лева.

Тревният терен е перфектен, разполага с отопление. Седалките са покрити с козирка. В комплекса има още игрище за тенис на корт и плувен басейн.

“Стадионът има всички удобства и за нас ще бъде чест Монтана да домакинства в Чипровци”, каза кметът Пламен Петков, който издържа местния футболен тим Миньор – Кипровец. Очаква се в следващите дни представители на лицензионната комисия на БФС да посетят комплекса в Чипровци.

Монтанци започват лятната си подготовка в понеделник.

“Меридиан мач”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ