Само в 7DniFutbol.bg

И ЦСКА потвърди: В Европа сме, изпълнихме всички критерии

7 Dni Futbol16.06.2017212

ЦСКА обяви на официалния си сайт, че получава право да играе в Лига Европа и очаква жребия в понеделник.

Ето какво написаха от клуба:

Армейци,

С решение от 16.06.2017 г. председателят на апелативното отделение на КАС отказва да допусне предварителни обезпечителни мерки поради признание от страна на УЕФА, че ЦСКА е изпълнил всички критерии за допускане в турнира Лига Европа. С този акт участието на ЦСКА в Лига Европа за сезон 2017/2018 година е осигурено успешно, като УЕФА изрично си запазва правото да се сезира отново по въпроса. Очаквайте подробности от правният екип.

Очакваме първия съперник на ЦСКА на жребия за Лига Европа, който ще се тегли в понеделник в Нион. Армейците ще бъдат представлявани от почетния президент на клуба Димитър Пенев.

2 коментара

 • Remi Bosses*

  17.06.2017 at 9:49

  И ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ Б О К Л У К А…
  Няма по-отвратително деяние от ПРЕДАТЕЛСТВОТО…
  РЪКОВОДИТЕЛИТЕ НA Лудогорец 1948 –ПЛАТЕНИТЕ ИБРИКЧИИ К У Р В И на ДОМУЗА-ЕНИЧА РИТЕ ОТЦЕПНИЦИ и ВЕРООТСТЪПНИЦИ, ЗАКЪСНЕЛИТЕТЕ МЕРАКЛИИ за СЛАВА, ПОСТОВЕ И КОМИСИОННИ, ГЪРЧЕЩИ се в СОБСТВЕНАТА СИ МОРАЛ НА ШИЗО ФРЕНИЯ и ИНТЕЛЕКТУАЛНА НЕДОСТАТЪЧНОСТ,ИЗМЕННИЦИТЕ- САМОЗВАНЦИ – ВАСО ПОЖАР НАТА ЕЛИТАР-КАНДИДАТ КЕТЪРИНГ, ЛУМПЕ НА ДУЧЕ,ЧАЛГАРЯ ЕМИЛ КОЦЕВ, ПОЛКОВНИКА- Ф А Т М А К,ЕНИЧАРЯ ДАНИ ПЕТКОВ,ЧЛЕНА НА УПРАВИТЕЛНИЯТ СЪВЕТ ФАЛИРАЛ ЦСКА – ПИЛОТА БЕЗ САМОЛЕТ РУМЕН АТАНАСОВ, ГАРДЕРОБА ГЛАДНИК,МИЗЕРНИКА АЛКОХОЛИК ЧАВО. ТЕЗИ ПОДЛО ГИ, СВИ РКИ и ЗНАМЕ на НАЙ-ВЪРЛИТЕ ДУШМАНИ на 31-КРАТ НИТЕ ШАМПИОНИ
  Слушайте сега помияри осрани, келеши малоумни, слуги на Шиши и гелосаната мастия. Който се е опълчил и тръгнал срещу ВЕЛИКИЯТ, БЪЛГАРСКИЯТ ЦСКА, на колене е лазил, по корем се е влачил, черва та си е повръщал, кръв е срал, за милост е молил, затова трябва да се запомни, че НИКОЙ НЯМА ДА БЪДЕ ЗАБРАВЕН, НА НИКОЙ НЯМА ДА БЪ ДЕ ПРО СТЕНО, НИКОЙ НЯМА ДА БЪДЕ ПОЖАЛЕН ОТ ПРОКЛЯТИЕТО АРМЕЙСКО, молете се за жалките си продажни, грешни, мижави душици.ЦСКА Е ПО-СИЛЕН И ПО-МОГЪЩ ОТ ВСЯКОГА! Само ЦСКА.
  И ОТНОВО КАТО ЕДИН ДА ЗАСТАН ЕМ ЗАД ЦСКА.
  Да бъдем още по–обединени и по-силни и заедно да извървим трудния път! Заедно, един до друг-ОТБОР и ПРИВЪРЖЕНИЦИ.Всички под знамената,вина ги един до друг, с червено-бяло шалче в ръка…,Армейската” ЛЮБОВ ръжда не хва ща. Колко то повече се гаврят с Ц С К А, толкова по-силна ще става ТЯ. „Ц С К А, Ц С К А, Ц С К А !”„НИЕ НА ТОЗИ СТАДИОН СМЕ РОДЕНИ И НА ТОЗИ СТАД ИОН ЩЕ УМРЕМ…И ДОРИ И СЪРЦАТА ДА СПРАТ И ДУШИТЕ НИ ДА ОТЛЕТЯТ ,С ЧЕРВЕНОТО ШАЛЧЕ В РЪКА ТУК ЩЕ БЪДАТ НАШИТЕ ДЕЦА “… ТАЗИ БЕЗГРАНИЧНА ЛУДОСТ НИКОГА НЕ ЩЕ У М Р Е . ЧЕРВЕ НАТА Д И К Т А Т У Р А ОТЧАЙВА. Ц С К А З А В И Н А Г И. НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ ЩО НЕ ГАСНЕ. Единни ще можем да достигнем отново върховете . По В Е Р Н И от всякога.
  Веднъж предател-цял живот ПРЕДАТЕЛ!!!
  GOOD BLESS ГРИША ГАНЧЕВ.

  Reply

 • lechkov76

  17.06.2017 at 11:57

  ПоЗДРАВИ за всичките ни душмани ! Ай наздраве Армейци!

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ