Само в 7DniFutbol.bg

В Австрия се вдига мъглата за ключови трансфери на ЦСКА (Групата на “червените”)

7 Dni Futbol16.06.2017160

Утре ЦСКА заминава на лагер в Австрия и “червените” официално обявиха групата, с която Стамен Белчев ще работи в Алпите. Впечатление прави, че в нея попаднаха играчи, които все още не са преподписали своите договори с клуба – Станислав Манолев и Николай Бодуров, както и Рубен Пинто, за когото текат усилени преговори с португалския Беленензеш. Аут е Арсенио Нунеш, който е силно желан от бившия си клуб Морейрензе. Така в Австрия ще станат ясни най-малко четири ключови трансфера за ЦСКА – кога ще бъде финализирано оставането на Манолев и Бодуров, ще бъде ли откупен Пинто и ще се изпълни ли желанието на Арсенио да се прибере в Португалия.

Групата на ЦСКА за лагера в Австрия:

Вратари: Георги Китанов, Слави Петров, Борис Груев

Защитници: Стойчо Атанасов, Николай Бодуров, Божидар Чорбаджийски, Валентин Антов, Станислав Манолев, Антон Недялков

Полузащитници и нападатели: Фернандо Каранга, Кирил Десподов, Александър Дюлгеров, Александър Георгиев, Милчо Ангелов, Никола Колев, Кевин Кубемба, Кристиян Малинов, Давид Симао, Кевин Меркадо, Рафаел Роберто Енрике.

Рубен Пинто и Густаво Кулма ще се присъединят към отбора в Австрия.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ