Само в 7DniFutbol.bg

Пинто: В ЦСКА научих много и се развих като футболист

7 Dni Futbol16.06.2017160

ЦСКА продължава да бъде една от водещите опции за португалския халф Рубен Пинто, чийто престой под наем на “Армията” завърши, но ръководството на “червените” стартира преговори с Беленензеш на постоянен трансфер. Полузащитникът подчерта, че с радост би облякъл отново червената фланелка.

“Не съм говорил с никого в клуба (Беленензеш) наскоро. Преди време говорих с президента и той ми каза, че иска да се върна, но все още не са казали, че ще разчитат на мен през следващия сезон. Бях щастлив и в ЦСКА. Там се държаха страхотно с мен и си прекарах добре”, каза той в интервю за местния спортен ежедневник Рекорд.

Самият Пинто призна, че една от възможностите пред него е отново да облече червения екип: “Доколкото знам, клубът (ЦСКА) продължава преговорите за мен. Мисля, че всичко ще бъде решено съвсем скоро. Престоят ми там беше интересно приключение. Сезонът се разви добре и завършихме на второ място, което е отлично постижение. Адаптирах се бързо, въпреки че това беше първото ми излизане в чужбина. Научих много и се развих чисто физически. В България тренировките са различни и там се набляга именно на физиката”.

Относно Бенфика, чийто юноша е Пинто, играчът заяви: “Разбира се, че искам някой ден да се завърна в отбора. Определено обаче не живея с тази мисъл”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *