Само в 7DniFutbol.bg

Грандиозна селекция в Локо (Пд)! Смърфовете взимат осем чужденци, преговарят и за защитник от Левски

7 Dni Futbol15.06.2017170

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Войн Войнов даде пресконференция преди старта на подготовката на смърфовете. Наставникът отсече, че в клуба ще пристигнат осем чужденци.

“Изпратихме една добра година за Локомотив, като накрая можехме да се представим и по-добре. Трябваше да победихме в един мач или да завършихме наравно. Не го направихме и съжаляваме. Съжаляваме най-вече за публиката, която знаем, колко много ни обича. За следващата година трябва да изградим един боеспособен отбор, с който да зарадваме най-вече феновете. В такъв момент е малко трудно за нас, тъй като трябва да се разделихме с някои играчи”, заяви Войнов, цитиран от Plovdivderby.

“От три дни нашите футболисти тренират по самостоятелни програми. Сега ще видим, как са се правили. Два дни ще сме тук и ще се направят и медицински прегледи. В събота заминаваме на подготовка в Боровец. В Говедарци имам 2 добри терена – на европейско ниво. Теренът в Самоков също  е много добър. Ще държим да подготвиме много добре отбора. Имаме набелязани контроли, уреждаме в момента и четвъртата. На 23 с АЕЛ, на 30 с Бистришките тигри и на 04.07 със Царско село. Последния мач по всяка вероятност ще е с Верея или с отбора на Септември”, каза още Войнов.

За сега от отбора са си тръгнали: Харуби, Горанов, Котев, Тунчев, Любенов, Шоко и Луке.

“По всяка вероятност ще има и други освободени. Ще имаме между 7 и 8 чужденци на проби. Няма да привличаме играчи само за идеята, че трябва да имаме нови играчи. Ще ги гледаме внимателно в контроли и тогава ще преценяваме, дали да ги привличаме. Ще гледаме да вземем качество. От днес ще видим и как са се развили преотстъпените. Имаме разговори с четирима футболисти от А група. Утре ще видим, как ще се развият нещата с тях. Те са от най-добрите отбори в България. Могат да дойдат и четиримата, може да не дойде и никой от тях. Аз все още нямам договор с Локо, но новият ми контракт ще бъде за 1 година. Такова е моето желание. Ако са доволни след тази година, защо да не остана и повече. Марков си връщаме от Царско село, Мариян Иванов от Ботев Враца е тук като привлечен. Иван Колев от Поморие се връща. Жак Пехливанов се завръща от Несебър. Ако тези играчи заслужат ще останат в Локо Пд. Ще имаме и 3-4 юноши, които ще запознат с нас. Предстои ми разговор шефа на школата по тази тема. Треньорският щаб се запазва. Може би ще има още един човек в него. Това ще бъде човек от Локомотив, който много е дал за клуба. Имаме интерес към Александър Александров от Левски, да. Стоян Колев търси да привлечем вратар”, каза за финал Войнов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ