Само в 7DniFutbol.bg

Стамен Белчев разкри причината за забавянето на селекцията на “Армията”

7 Dni Futbol15.06.2017210

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев сподели интересни подробности, касаещи селекцията на тима. Специалистът сподели, че някои от футболистите, които са били желани, са отказали да дойдат на стадион “Българска армия” заради неяснотата около участието на тима в Европа.

“Червените” трябваше да представят днес първото ново попълнение, но това не стана факт, а Белчев разкри причините за това.

„Единственият нов футболист засега е Енрике. Не го представяме, защото има някои неща около договора му, които трябва да се уточнят. Надявам се до часове всичко да бъде наред. Очакваме още футболисти. Най-вероятно още утре ще има още един нов футболист, но нека не бързаме. Водим преговори и очакваме в следващите дни да има развитие и около други играчи“, коментира треньорът на ЦСКА.

„Не бързаме и искаме да вземем качество, а не само количество. Искаме да вземе футболисти, които сме сигурни, че ще ни помогнат. За съжаление неяснотата около участието ни в Европа забавя нещата. За съжаление някои от футболистите, които договаряхме по-рано, отказаха поради тази причина“, призна Стамен Белчев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *