Само в 7DniFutbol.bg

Директор съкрушен заради избягал в Ботев: 5 години му даваме шансове, а той ни предаде

7 Dni Futbol15.06.2017180

„Надявам се през новия сезон да се представим по-добре от миналия. Това значи,че отборът пак ще гони затвърждаването си в Първа лига”, каза изпълнителният директор на Пирин Венко Попов.

„Финансовото състояние на Пирин като клуб не е такова, каквото ни се иска. Не знам защо се случва така. Повече от 20 години нито един сериозен спонсор не се е заел с Пирин. Виждате, че даже отбор като Левски, в който, мисля, не трябва да имат финансови безпокойства, правят селекция от собствени юноши, които са играли в средата на таблицата”, обясни Попов. Той уточни, че не могат да си позволят да купуват играчи.

„Тони Тасев не искам да го коментирам, дано се реализира в Ботев, за нас той е затворена страница. Всеки един друг футболист нямаше да има такова значение за Пирин, но Тони Тасев 4-5 години е при нас. Всички знаете как го налагахме, колко шанс му е дадено и сега да постъпи по този начин с клуба? Затова казвам, че разочарованието е голямо, но ще си имаме едно наум вече за всеки един наш играч”, сподели Венко Попов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ