Само в 7DniFutbol.bg

Пълен потрес на “Армията”! Оплюха Гриша Ганчев, но интересното е кой плаща!

7 Dni Futbol15.06.20174440

Агенцията на Делян Пеевски и Кирил Домусчиев продължава войната си срещу Гриша Ганчев. Собственикът на ЦСКА ежедневно е атакуван с пасквили, прикрепяйки го към какви ли не групи, с които двамата олигарси от региони на ДПС продължават да воюват.

За феновете на ЦСКА обаче е по-важно друго, кой подкрепя финансово излизането на такива пасквили. Е, един от главните спонсори към момента на лайнометния батальон на Пеевски и Домусчиев е УинБет.

Очевидно спонсорът на ЦСКА е доста щедър, щом рекламният му банер се върти почти непрекъснато на днешната статия, с която отново бе атакуван Гриша Ганчев.

При това положение едва ли е чудно, че феновете на ЦСКА въобще не се хващат на кампанийките, които заложната къща провежда в Борисовата градина, в качеството си на спонсор и на “армейците”. Анкета в една от групите на ЦСКА показа, че 91 процента от включилите се в нея нямат акаунти в УинБет!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ