Само в 7DniFutbol.bg

Трите кончета отново се събраха (СНИМКИ)

7 Dni Futbol14.06.2017340

Мартин Петров беше една от звездите, която взе участие в благотворителния мач на “Васил Левски”, организиран от Димитър Бербатов. Бившият играч на ЦСКА сподели, че е изключително щастлив от празника, който се е получил и изказа благодарност на Бербо за поканата.

“Радвам се, че стана спектакъл. Благодаря на Бербатов за поканата. Щастлив съм, че станах част от този спектакъл.  Дано има повече такива събития, защото виждате какъв празник стана. Останах приятно изненадан, че в съблекалнята трите фланелки бяха една до друга (б.р. на Мартин Петров, Бербатов и Стилиян Петров). Трите кончета бяха едни до други. Стадионът отново беше пълен”.

“Дават позитивно мислене на тези дечица, които Бербатов награждава. Това за тях е едно голямо преживяване. Със сигурност повечето от тях няма да спят тази вечер, както и много други деца, които бяха на стадиона и се докоснаха до тези звезди. Много добре знаем, че когато има резултати, публиката идва. Пожелавам успех на младите играчи, които се появиха на терена днес. Това беше и целта на Бербатов – те да се докоснат до тези звезди и да видят, че няма нищо страшно”, заяви Петров.

IVP_0222
IVP_0085
IVP_0080
IVP_9979
IVP_9861
IVP_9894
IVP_9811
IVP_9823
IVP_9851
IVP_9773
IVP_9745

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ