Само в 7DniFutbol.bg

Бербатов каза кога ще реши дали да спре с футбола

7 Dni Futbol14.06.2017150

Димитър Бербатов остана доволен от шоуто, което неговата фондация организира в името на децата на България. Неговият дрийм тим завърши 3:3 с отбора на Луиш Фиго, а след срещата българската звезда заяви:

“Целият стрес покрай организацията на такова събитие ми се отразява. Все още не мога да разбера какво се е случило. Ще ми трябват 1-2 дни. Като видях децата, всичко си заслужаваше. Това е една голяма стъпка към осъществяване на част от мечтите ми и на моя екип. Големите дарители са хората по трибуните, които ще помогнат на талантливите деца да покажат таланта си.

Важното беше, че такива футболисти дойдоха и подкрепиха това, което правим. Не е важно, че не съм вкарал гол. Доволен съм, но винаги може да е по-добре. Следващия път ще се стараем да надскочим себе си. Екипът бе страхотен. Надявам се, че всички хора, които бяха дошли на трибуните, са доволни.

Изморен съм, щастливо изморен. Мисля, че всички са доволни. Футболистите дойдоха на добра воля, без да искат нищо. Искрено им благодаря!”, каза Бербатов, който заяви, че може да организира нов благотворителен спектакъл.

“Всичко е възможно. Това е огромна крачка за нас като събитие. Ако можем, пак ще организираме нещо тук. Ако не, може и в чужибна да го направим. Има семейства, които нямат възможност да подкрепят финансово талантливите си деца и затова ние сме тук.

Сега ще отделя малко време на семейството си. После, ако дойдат реални оферти, ще ги разгледаме. Ако ли не, трябва да сме реалисти, че времето минава”, коментира Бербатов своето бъдеще като футболист, давайки си време да реши до края на лятото.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *