Само в 7DniFutbol.bg

Литекс стартира с каре от ЦСКА

7 Dni Futbol14.06.2017140

Завърналият се в професионалният футбол Литекс стартира подготовка със 7 нови футболисти. На първото занимание на “оранжевите” днес се явиха 23-ма играчи. Новите имена са това на вратаря Петър Петров и полевите играчи Иван Торицов, Мартин Симеонов, Емил Петров, Георги Търтов, които идват от ЦСКА. Светослав Читаков пристига от Дунав, а Радой Божилов от Царско Село. Старши треньорът Живко Желев каза, че очаква в най-ново време още нови футболисти, като това ще бъдат по-опитни играчи. С тях все още се водят преговори.

От отбора са освободени Атанас Курдов, Емил Грозев, Иван Филипов, Александър Кирилов, Денил Селимински, Радослав Байчев и Антони Балъков.
До началото на новия сезон във Втора лига отборът на Литекс ще се готви на собствената си база в Ловеч. Тимът ще изиграе 6 контроли.
На 24 юни е първата проверка срещу Витоша Бистрица в Тетевен. На 28 юни в Ловеч Литекс играе срещу националния отбор до 19 години, който се подготвя за европейското първенство в Грузия. За контролата на 1 юли се уточнява съперник, на 5 юли тимът среща Ботев Гълъбово в Тетевен, а на 8 юли гостува на Етър във Велико Търново. Все още се търси съперник и за последната контрола на 15 юли.

Живко Желев каза, че целта пред отбора във Втора лига е да постига победи във всички мачове.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *