Само в 7DniFutbol.bg

Изненада в Благоевград! Бивш на Ботев смени избягал на “Коматево” национал, албанец и македонец са на проби

7 Dni Futbol14.06.201700

Пирин Благоевград започна подготовка днес. Новите имена засега в отбора са три. Божидар Васев от Славия е най-известното име от тях. За родения в Перник бивш младежки национал това ще бъде втори период с фланелката на “орлетата”. Васев за последно игра в Славия.

На проби в Пирин са Анди Рения и Бобан Георгиев. Рения идва от Левски Карлово. Той е албанец с гръцки паспорт, юноша е на Арис Солун и играе като флангови футболист. Бобан Георгиев е нападател играл за последно в Брегалница Щип.

“Орлетата” от 26-ти ще имат 10-дневен подготвителен лагер в Банско. Уредени са вече 5 контроли, първата е на 24-ти този месец със Струмска слава.

Наставникът на отбора Милен Радуканов бе откровен, че положението в отбора никак не е розово, и дори е по-тежко отколкото през зимата, когато пое отбора. Хубаво е че с изключение на Тони Тасев, който вече премина в Ботев Пловдив, всички футболисти от миналогодишния отбор стартираха подготовка.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ