Само в 7DniFutbol.bg

Звезда на ЦСКА напира да се маха, “червените” го сменяват с категорично отрязал Левски

7 Dni Futbol14.06.2017213

ЦСКА е на път да раздели пътищата си и с Петрус Бумал. Вътрешният халф е получил предложения от елита на Франция и Русия. Освен това 24-годишният полузащитник неведнъж заяви през пролетта, че се надява да продължи развитието си в друг клуб. Така армейците обмислят как да процедират с Бумал, като по-скоро ще се стигне до раздяла с него. На този етап камерунецът не е започнал подготовка с отбора и не е ясно, дали това изобщо иде се случи. Близки на халфа твърдят, че той ще премине в друг отбор.

ЦСКА пък чака другия вътрешен халф Рубен Пинто директно на лагера в Австрия. Оставането му в клуба и за следващия сезон обаче не е на 100% сигурно. Той е преотстъпен до 30 юни от португалския Беленензес. Главният мениджър Стойчо Стоилов обяви в понеделник, че освен Руй Педро ще има и други напускащи играчи, които са в процес на доуточняване.

С оглед неясното бъдеше около двойката полузащитници Бумал и Пинто ЦСКА вече е влязъл в преговори с футболисти на техния пост. Според информация на „Тема Спорт“ червените имат сериозен интерес към Александър Цветков (26 г.) от Черно море. Той изигра силен сезон във Варна, което доведе и до запитване от чешкия гранд Спарта Прага. Цветков имаше предложение и от Левски, но го е отхвърлил. В момента той е на почивка във Франция, като до края на седмицата се очаква да бъде ясно в кой клуб ще играе през следващия сезон.

3 коментара

 • Люпко Легендата!!!!!

  14.06.2017 at 9:44

  e kurwata Cvetkov, deto pazeshe Karanga na 3 metra bez da ska4a kato bremenna bulka v 3iq mesec!!!!

  Reply

 • Селянин

  14.06.2017 at 10:51

  Да питам перлата на Стоилас кацна ле?Нящо 2 дена тишина??

  Reply

 • jijo

  14.06.2017 at 14:36

  Цветков е преценил че синия нито жълтия още по малко сивия(мишия)екип няма да му отива(да му прилича)за това е отказал,не толкова че г-н Ганчев го е навил за това.Според моето скромно мнение червеният цвят ще му отива много повече.

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *