Само в 7DniFutbol.bg

Левски договори нов холандец!

7 Dni Futbol23.08.201530

Ръководството на Левски  е готово с резервен вариант, ако Джефри Сарпонг все пак не подпише с клуба. „Сините” са постигнали принципна договорка с холандското крило Мичел Шет, научиха колегите от  Блиц. 27-годишният холандец чака едно позвъняване, за да тръгне към София и да подпише с „Левски”.
Мичел Шет е юноша на Утрехт, но има и три години в школата на Фейенорд. След това изиграва 4 мача за първия тим. Преминел е след това през Екселсиор, Валвийк и Грьонинген. През последните 2 години крилото игра в АДО Ден Хааг. Шет е дясно крило, но може и да играе по левия фланг.

Както е известно, първи избор на Левски е Джефри Сарпонг. Футболистът съвсем скоро трябва да даде окончателен отговор на „сините”. Ако той бъде „не”, тогава Георги Иванов и Стойчо Стоев ще се обърнат към Шет. Все още не е пропаднал и варианта в Либан Абди, който така и не може да прекрати договора си с Ризеспор.

Левски едва ли ще вземе двама флангови футболисти, но е ясно, че един измежду Сарпонг, Шет и Абди ще акостира в най-скоро време на „Георги Аспарухов”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ