Само в 7DniFutbol.bg

Иван Горанов: Левски трябва да е на върха и да има поводи за радост

7 Dni Futbol13.06.2017120

Юношата на Левски – Иван Горанов, се завърна днес на “Герена” и подписа договор за три години. Досегашният играч на Локомотив (Пловдив) каза първите си думи пред телевизията на “сините”, след като официално стана играч на родния си клуб.

„Много добре се чувствам. Изключително съм щастлив, че се връщам и отново ще играя за този велик отбор. За мен е чест да играя за любимия си клуб”, заяви Иван Горанов.

„Наистина няма много време за подготовка, но ще подходим сериозно с доста труд, за да сме готови на 100%. Не мисля, че ще ми трябва време за адаптация. Бързо ще се адаптирам и се познавам с голяма част от футболистите”, коментира още крайният бранител.

„Нямам предпочитания за съперник. Очакванията към Левски винаги са били едни и същи – да отстраним противника. Амбициите са ни едни и същи – Левски да е на върха и да има много поводи за радост”, завърши Горанов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ