Само в 7DniFutbol.bg

Паро говори за съд и съветва: По-леко с еуфорията около Ганчев!

7 Dni Futbol22.08.201540

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов не очаква злосторниците, довели ЦСКА до това срамно положение да получат възмездие в съда. Той призова и да не се избързва с еуфорията около Гриша Ганчев.

„Да знаете в България да са осъдили някого, който е злоупотребил с някои неща? Няма и да има сигурно скоро. Някои от тях са опитни хора и знаят как да го направят. Това, че липсват толкова милиони, за мен не е нормално. Не е нормално и това, да се дават огромните заплати в България на футболистите и треньорите, това е някакъв абсурд. На тоя беден народ да съобщаваш тези неща, това е кощунство. На този етап май се стабилизираха нещата в клуба, но нека изчакаме малко и тогава да даваме оценки. Все още е рано за еуфория около г-н Ганчев. Иначе добре е, че се променя организацията, но нещата са натрупани, има да се връщат дългове и си трябва време за всичко“, сподели Паро.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ