Само в 7DniFutbol.bg

Първи нов почва тренировки с ЦСКА утре – шеф разкри какво щеше да провали отказът на УЕФА

7 Dni Futbol12.06.2017290

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов говори за CSKA.BG преди старта на подготовката за предстоящия сезон. Той сподели как върви лятната селекция на тима и разкри, че утре (13 юни) към отбора ще се присъедини първото ново попълнение. Преди заминаването за лагера в Австрия в събота (17 юни) ЦСКА ще подпише договори с още няколко нови футболисти.

“Работи се активно по селекцията. Имаме договорка за футболисти, с които всеки момент ще бъдат приключени нещата и тогава ще бъдат обявени.

Тази година имахме втори отбор, доста футболисти на щат, и ще се наложи да се разделим с някои момчета. Това е нещо нормално във футбола и не трябва да се правят трагедии.

Просто гледаме най-доброто за ЦСКА. С оглед на това, че няма да има втори отбор, ще им бъде даден шанс да се развиват на друго място. Постигнали сме договорка с Дунав за Конов и Станоев. С Етър сме се договорили за Румен Руменов. В момента се работи за други играчи да отидат някъде.

Утре първа тренировка ще направи един футболист от чужбина, бразилец. Преди заминаването за Австрия се очаква отборът да бъде окомплектован”, разясни Стоилов.

“С Руи Педро се разделяме. Договорът му изтича, а клубът няма да се възползва от опцията за удължаване. Има и други играчи, които или ще бъдат продадени, или с тях ще се процедира по същия начин”, поясни Стойчо Стоилов пред клубния сайт.

ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ СЪС СТОЙЧО СТОИЛОВ ВИЖТЕ ТУК

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ