Само в 7DniFutbol.bg

Шеф във Верея разкри кога Илиан Илиев ще може да си тръгне и докъде стигна селекцията

7 Dni Futbol12.06.2017130

Договорът на новия старши треньор на Верея Илиан Илиев е за 1+1 години. Това разкри изпълнителният директор на старозагорския футболен клуб Николай Михайлов-младши. Илиев ще замени на поста Александър Томаш, който поема другия отбор от града Берое след един сезон на “Трейс Арена”.

“Започваме подготовка на 14 юни. При нас ще има доста промени. Нов треньор в лицето на Илиан Алиев и неговия щаб, в който на този етап със сигурност влиза Петър Костадинов. Той е опитен специалист и не беше лесно да го убедим. Костадинов също много помогна. Договорът на Илиев е за 1+1 години. Имаме уговорка, ако получи оферта от чужбина, да не му правим спънки”, коментира Михайлов.

Верея ще се готви в домашни условия до 19 юни, след което ще замине на лагер до края на месеца в Говедарци. В момента се уточняват противниците и датите за контролните срещи през лятото.

На този етап трима играчи Педро Еуженио, Иван Бандаловски и Самуел Инкоом със сигурност си тръгват от състава. Еуженио преминава в Берое, Бандаловски ще играе в кипърския Анортозис, а договорът на Инкоом изтече и той ще заиграе в клуб извън България.

“Предполагам, че ще има и други напускащи, но това ще реши новото треньорско ръководство. На този етап нямаме нито едно сигурно ново попълнение. Търсим да се подсилим с поне по един играч във всяка линия”, каза още Михайлов

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ