Само в 7DniFutbol.bg

Сензационен обрат на “Герена”! Няма да бият шута на отписан от всички, Митов още не го бил видял

7 Dni Futbol12.06.2017110

Сензационен обрат е на път да претърпи съдбата на един от най-силно спряганите за напускащи Левски. Става въпрос за позабравения от феновете Симон Сандберг. Той шокира всички със слаби изяви в малкото мачове, в които игра, а накрая се контузи и не се появи на терена до приключването на кампанията.

Логично изглеждаше Сандребрг да си тръгне на мига. Това обаче най-вероятно няма да се случи, смятат колегите ни от “Меридиан Мач”.

Причината е, че купувачи логично няма, тъй като Сандберг скоро не е играл. Другият вариант е той да бъде върнат на бившия си клуб Хекен. Това обаче няма как да стане, тъй като Левски все още не е изплатил всичко по трансфера.

Така на “Герена” нямат голям избор освен дадат шанс на шведа. За подобен вариант е съгласен и наставникът Николай Митов. Причината е,ч е реално треньорът не е видял футболиста по никакъв начин в игра.

За едва изиграните си 7 мача през изминалия сезон, Сандберг излиза средно по 52 000 лева на мач на Левски.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ