Само в 7DniFutbol.bg

ЦСКА почва на тъмно днес, какво ще крият “армейците”? Готви се изходящ трансфер?

7 Dni Futbol12.06.2017180

ЦСКА започва днес подготовката си за сезон 2017/18. “Червените” се събират на базата в Панчарево в 17 ч., а след това ще преминат функционални изследвания, за да се види кой от тях в какво състояние се намира след кратката почивката. Както обявиха от клуба, националите ще се присъединят към отбора направо за лагера в австрийския град Фюген.

Интересното е, че “армейците’ оставиха сбора си на тъмно и не обявиха нищо повече от първият ден. Феновете на тима се чудят дали има някой нов играч за криене, но това ще се види в сряда, когато се очаква да бъде дадена официална пресконференция.

Иначе ЦСКА ще се опита да се раздели с едно от последните си попълнения Кевин Кубемба, съобщава „Меридиан Мач“. Централният нападател пристигна на „Армията“ през зимата и има договор с клуба до лятото на 2019 година. Той обаче срещна сериозно проблеми с адаптацията, като не използва дадените му шансове от Стамен Белчев, който дори го пробва и като крило. На неговата позиция в тима има твърде много футболисти, а заплатата му е една от най-високите на „Армията“, което го поставя в тежест на клуба.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *