Само в 7DniFutbol.bg

Левски с брутален ултиматум към ненужен №1: Махаш се или даже няма да тренираш!

7 Dni Futbol12.06.2017140

Сериозен ултиматум ще отправи ръководството на Левски към ганайския футболист Франсис Нар. На „Герена“ са твърдо решени да се освободят от футболиста, който заема челно място в черния списък на Николай Митов. Точно затова нападателят ще проведе разговор днес или утре най-късно с шефовете си. Той ще получи ултиматум или да премине в Черно море, или в противен случай ще бъде изключен от състава. „Сините“ дори са решили да не пускат Нар на тренировка с първия отбор, докато не се навие да си тръгне.

Както „Меридиан Мач“ вече информира точно Нар, Александър Александров и Боян Йоргачевич може да поемат в посока „Тича“, а за сметка на тях на „Герена“ дойде Александър Цветков.

За подобна сделка вече има разбирателство между двете ръководства, но тепърва предстои да бъдат убедени футболистите. И докато при Александров, който също има договор с Левски за още една година, почти няма съмнение, че ще се навие, то за Нар далеч не е толкова сигурно. Коз може да бъде фактът, че се познава добре с треньора на „моряците“ Георги Иванов, който му бе спортен директор на „Герена“.

Йоргачевич пък ще стане излишен, след като в Левски имат Николай Кръстев, Божидар Митрев и юношата Димитър Шейтанов, а днес в тима ще се завърне официално и още един „син“ кадър -Александър Любенов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *