Само в 7DniFutbol.bg

Най-правилното решение на Русев, откакто взе Левски! Омразен шеф, провалил готов договор, е аут

7 Dni Futbol11.06.2017140

Диана Иванова ще бъде освободена като изпълнителен директор на Левски, научи NOVA. Решението вече взето и се очаква да бъде оповестено от ръководството в близките дни. Иванова се прочу с две скандални изяви. Тя първо се скара с феновете на тима в зала “Универсиада”, когато привържениците получаваха официална информация за финансовото състояние на клуба от нея и Красимир Иванов. Второто провинения на юристката бе, когато само за едно денонощие смени условията по новия договор на Георги Костадинов и така на практика провали оставането на национала на “Герена”.

В администрацията на клуба се очаква да има сериозна чистка в следващите седмици и тя започва именно с освобождаването на Иванова.

Утре ще бъде oбявен и дневният ред на Общото събрание на клуба, което ще свика Тръст Синя България като миноритарен акционер.

Представителите на феновете ще настояват за смяна на Спас Русев като председател на Надзорния съвет и преобразуване на клуба в публично-акционерно дружество.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ