Само в 7DniFutbol.bg

Треньор, на когото ЦСКА отмъкна трансферна цел №1 миналото лято, се поправя – ето с кого от “Армията” вече преговаря

7 Dni Futbol11.06.2017150

Изходящите трансфери от “Българска армия” през лятото не се очаква да са много. ЦСКА събра добър състав и от тима ще си тръгнат само играчи, за които наставникът Стамен Белчев е преценил, че през сезон 2017/18 повече ще се заседяват на пейката и няма да допринесат особено за развитието на отбора. Един от тях е португалският атакуващ халф Руй Педро, за когото в родината му вече писаха, че със сигурност напуска България. Към него вече има оферта и преговорите с евентуалният му нов клуб са в ход. Кипърският Омония (Никозия) се е свързал с футболиста и му предложил контракт, но Педро е пожелал по-висока заплата и предстоят още разговори.

Той е желан лично от треньора  Памбос Христодолу, който миналото лято загуби битката за Руй от ЦСКА, докато беше начело на АЕЛ. Сега специалистът е твърдо решен да се поправи и да спечели наддаването за бившият футболист на ЧФР Клуж.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ