Само в 7DniFutbol.bg

Положението на “Лаута” е страшно! Крушарски влезе в обувките на Лупи

7 Dni Futbol11.06.2017190

Собственикът на Локо Пд Христо Крушарски май се превръща в новия Александър Томов-Лупи – много обещания, грандиозни приказки и накрая спукан балон.

Според информация на “Тема Спорт” финансовата криза на “Лаута” изобщо не е разреше­на, а футболистите още не са получили и стотинка от дъл­жимите им заплати. Чаканите възнаграждения са 3 – от февру­ари до април включително. А скоро става изускуема и запла­та за май. До вчера в 18:00 ча­са играчите не бяха получили нито лев.

Затова и не е никак изненад­ващо, че стартът на лятната подготовка е под сериозна въпросителна. Първото събиране на отбора е насрочено за 15 юни, а на 18-и би трябвало иг­рачите да пътуват за лагер в Боровец. Ако и дотогава няма никакви плащания обаче, изг­лежда много вероятно футбо­листите да бойкотират под­готовката и да откажат да стартират. Това поставя от­бора пред заплахата от пълен разпад.

Един от лоялните футболис­ти на Локо през новия век – Дани Кики, вече е обявил пред ръ­ководството намерението си да си тръгне. За това потвър­ди и спортният директор Чав­дар Цветков.”От останалите футболис­ти само Кики говори с мен и ми каза, че иска да си тръгне, ако получи изгодна оферта от чужбина. Казали сме на всички игра­чи, че няма никакви проблеми да напуснат, при положение че имат по-добри във финансово отношение предложения”, ко­ментира Цветков пред marica.bg.

Според запознати Кики опитва да си уреди клуб в Каза­хстан, като той има действащ договор с Локо Пд за още 1 година. В момента обаче офанзивният халф може да го прекрати без проблем по вина на клуба.

Как ще се развие финансова­та криза на “Лаута”, само Хрис­то Крушарски е способен да ка­же. Но е време да го направи яс­но и категорично, а не със слад­ки приказки и обещания. На та­кива се наслушахме по време­то на Лупи в ЦСКА…

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ